0 0
Read Time:5 Minute, 39 Second

Cum să slăbești cu un shake de slăbit
Shake-urile pentru slăbit te pot ajuta să slăbești, dar te pot prinde și într-o mentalitate de dietă. De asemenea, pot elimina plăcerea de a mânca și sunt adesea scumpe.

Cele mai bune shake-uri înlocuitoare de masă conțin proteine de înaltă calitate, fibre și grăsimi sănătoase. Ar trebui să aibă și un conținut scăzut de calorii. Amestecarea fructelor sau legumelor va adăuga nutrienți suplimentari shake-ului.

Este un înlocuitor de masă
Când sunt utilizate împreună cu o dietă echilibrată, ele vă pot ajuta să pierdeți ceva în greutate. Multe shake-uri înlocuitoare de masă sunt bogate în proteine, ceea ce ajută la controlul foametei și la reducerea poftelor. Acestea includ, de asemenea, grăsimi sănătoase și fibre pentru a vă menține satul. Unele shake-uri au o formulă specială care promovează arderea grăsimilor, făcându-le mai eficiente la pierderea în greutate. Cu toate acestea, este important să rețineți că un shake înlocuitor de masă nu este o soluție rapidă și nu oferă toți nutrienții de care aveți nevoie din alimentele întregi.

Shake-urile înlocuitoare de masă pot fi convenabile și pot reduce riscul de a lua decizii nesănătoase atunci când ești ocupat sau în mișcare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să consumați întotdeauna o dietă bogată în alimente integrale. Există multe alte opțiuni în afară de shake-urile înlocuitoare de masă enumerate mai jos. Există multe opțiuni, inclusiv pudre proteice, băuturi verzi și alte băuturi pe bază de plante.

Atunci când alegeți un shake de înlocuitor de masă, alegeți unul cu cele mai hrănitoare ingrediente. Evitați produsele cu niveluri ridicate de zahăr sau îndulcitori adăugați. În schimb, alegeți un produs care utilizează îndulcitori naturali sau alternativi pentru a vă asigura că obțineți echilibrul corect de nutrienți.

Unele shake-uri sunt concepute pentru a satisface cerințe dietetice specifice, cum ar fi opțiunile vegane și fără gluten. Unele shake-uri sunt bogate în proteine pentru a promova creșterea și sațierea musculară. Ei pot folosi proteine din zer sau soia sau surse de proteine din plante. În plus, ar putea include grăsimi sănătoase, cum ar fi acizii grași omega-3 și uleiul de avocado, pentru a susține funcția celulară optimă.

Shake-urile înlocuitoare de masă pot fi o opțiune excelentă pentru cei cărora le este greu să mănânce suficient în timpul zilei. Pe lângă beneficiile lor nutriționale, pot reduce stresul și pot îmbunătăți calitatea somnului. Pentru cele mai bune rezultate, bea un shake împreună cu gustări integrale care sunt ușor de transportat și de mâncat în timp ce ești în mișcare. Aceste gustări ar trebui să aibă un conținut scăzut de calorii, să fie bogate în fibre și să conțină o varietate de vitamine și minerale. Încercați să combinați un shake cu o bucată de fruct, un singur pachet de nuci sau un ou fiert tare pentru un plus de nutrienți.

Este o băutură de slăbit
Shake-urile înlocuitoare de masă pot fi un instrument eficient pentru a ajuta la pierderea în greutate, dar sunt eficiente doar dacă sunt utilizate împreună cu o dietă sănătoasă. Shake-urile pentru slăbit sunt adesea ineficiente și îi determină pe oameni să recâștige greutatea pierdută. Acest lucru se datorează faptului că pot duce la obiceiuri alimentare proaste și la lipsa nutrienților. Ele pot duce, de asemenea, la un metabolism încetinit și o energie scăzută.

Când căutați un shake pentru slăbit, căutați unul care are un număr rezonabil de calorii și care conține proteine de înaltă calitate, fibre și grăsimi sănătoase. În plus, căutați un shake care nu conține ingrediente artificiale și conservanți. În mod ideal, ar trebui să alegeți și un shake bogat în calciu și fier. Aceste ingrediente te vor ajuta să te simți plin și plin de energie pe tot parcursul zilei.

Cele mai bune băuturi de slăbit conțin cel puțin 20 de grame de proteine și 5 grame de fibre pentru a vă menține mulțumit și plin ore întregi. Puteți găsi shake-uri fără lactate și vegane, precum și fără gluten. Un shake bun conține o varietate de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina D și calciu.

Shake-urile înlocuitoare de masă sunt o opțiune convenabilă pentru persoanele care doresc să slăbească, dar nu au timp să pregătească o masă sănătoasă. Aceste shake-uri ajută la reducerea foametei și poftelor de mâncare și pot sprijini obiectivele de scădere în greutate. Ele pot oferi, de asemenea, o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, îmbunătățirea funcției digestive și o calitate mai bună a somnului.

Mulți oameni folosesc shake-uri înlocuitoare de masă pentru a menține o greutate corporală sănătoasă. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu sunt o soluție durabilă pentru pierderea în greutate pe termen lung. Un studiu recent a constatat că oamenii se îngrașă atunci când se folosesc shake-uri pentru slăbit în loc de alimente integrale.

Atunci când alegeți un shake pentru slăbit, este important să citiți recenziile și mărturiile altor utilizatori. Acest lucru vă va oferi o perspectivă realistă asupra eficacității și gustului produsului. Acest lucru vă va ajuta să determinați dacă produsul este compatibil cu nevoile dumneavoastră alimentare și preferințele personale.

Este o băutură dietetică
Shake-urile înlocuitoare de masă sunt îmbogățite cu vitamine, minerale și nutrienți esențiali. De asemenea, conțin calorii pentru a ajuta la susținerea obiectivelor de pierdere în greutate. Sunt disponibile într-o varietate de arome folosind îndulcitori artificiali, iar unele au opțiuni fără gluten pentru cei cu boala celiacă. Shake-urile pentru fiecare masă pot perturba microbiomul intestinal, făcând dificilă menținerea unui stil de viață sănătos. Shake-urile sub formă de mese nu promovează obiceiuri de viață durabile. În fapte înlocuirea alimentelor întregi cu shake-uri poate duce la creșterea în greutate atunci când tiparele de alimentație revin la normal.

Este o băutură sănătoasă
Shake-urile înlocuitoare de masă sunt o modalitate excelentă de a pierde în greutate. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă să alegeți o băutură săracă în calorii și bogată în proteine, fibre și grăsimi nesaturate. Te poți simți mulțumit între mese consumând mai puține calorii.

Multe shake-uri sunt făcute cu substanțe sintetice sau foarte procesate care pot provoca probleme digestive. Aceste produse folosesc ingrediente greu de procesat de sistemul digestiv și, de asemenea, vă pot perturba microbiomul intestinal, care vă protejează de agenții patogeni nocivi și contribuie la absorbția nutrienților și la diferite procese corporale.

Dacă doriți să adăugați mai multe calorii unui shake, încercați să îl asociați cu o bucată de pâine prăjită din cereale integrale și 1/4 de avocado pentru o masă care va furniza 150 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi sănătoase. Puteți alege un shake care conține mazăre și orez brun ca sursă suplimentară de proteine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Articole recomandate