Programul Herbalife pentru clienți preferați

0 0
Read Time:7 Minute, 34 Second

Mulți oameni se înscriu ca clienți preferați Herbalife pentru că doresc să folosească produsele și să se bucure de o reducere, dar nu doresc să urmărească oportunitatea de afaceri Herbalife. Mulți oameni decid să devină distribuitori mai târziu.

Membrii preferați care doresc să construiască o afacere Herbalife pot începe cu un pachet de membri Bronze și pot face upgrade la Silver sau Gold câștigând 500 de puncte sau mai mult pe o perioadă de 12 luni.

Ce este un client preferat Herbalife?

Programul Clienți Preferiți este un program de abonament opțional, care este conceput pentru persoanele care folosesc Produsele Herbalife Nutrition, dar nu doresc să urmărească o Oportunitate de Afacere sau să cumpere cu amănuntul Produse Herbalife. Programul este o modalitate excelentă de a vă bucura de o reducere de până la 25% la toate produsele Herbalife preferate. Veți primi, de asemenea, un articol Herbalife gratuit când vă alăturați. Aceasta include un recipient de shake Formula 1 plus un shaker Herbalife sau o sticlă de apă la alegere.

Un membru preferat sau asociat Herbalife din SUA și India nu are voie să vândă sau să sponsorizeze noi membri Herbalife. De asemenea, nu li se permite să revinde produsele Herbalife sau să primească compensații pe mai multe niveluri conform planului de marketing și vânzări Herbalife. Clienții preferați care cumpără Herbalife direct de la sponsorul lor sunt cunoscuți ca „volume documentate” iar volumul lor contează pentru succesul echipei lor.

Noii membri preferați Herbalife încep ca membru Bronz și pot trece la Silver sau Gold în funcție de volumul lor. Membrii Gold sunt, de asemenea, eligibili pentru bonusuri, călătorii gratuite și alte recompense.

Herbalife International și-a schimbat terminologia pentru a o face mai clară pentru distribuitori, angajați și publicul larg. În trecut, Herbalife făcea distincție doar între Distribuitori și Membrii Preferiți. Acum, Herbalife face distincție între clienții și distribuitorii independenți Herbalife. Herbalife a schimbat limba pentru a se alinia cu Planul de marketing Herbalife și cu Garanțiile Gold Standard. Herbalife schimbă limba pentru a fi în concordanță cu brandul și practicile sale de afaceri din întreaga lume. Herbalife International își propune să ajute oamenii să trăiască o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai bogată. Galeria video Herbalife oferă o imagine de ansamblu asupra misiunii Herbalife, a oportunității de afaceri Herbalife și a produselor companiei. Conținutul video variază în funcție de țară, dar filozofia și mesajul companiei rămân aceleași. Site-ul Herbalife este o resursă excelentă pentru membrii noi și potențiali.

Beneficiile de a fi un client preferat Herbalife

În calitate de membru preferat, sunteți eligibil pentru reduceri de 20/25% din MSRP la majoritatea produselor Herbalife. Veți primi The Scoop bisăptămânal, un buletin informativ care include rețete specializate și sfaturi de fitness. Veți primi, de asemenea, suport gratuit de coaching de la un nutriționist Herbalife.

Faceți clic pe butonul verde pentru a deveni un membru preferat Herbalife astăzi. Când faceți clic, vi se va cere să introduceți primele trei litere ale numelui de familie și ale ID-ului sponsorului dvs., apoi urmați pașii simpli menționați în partea dreaptă a acestei postări sau pe pagina noastră de înscriere Herbalife.

Odată ce vă alăturați ca client preferat Herbalife, vă veți califica instantaneu pentru produsele Herbalife cu reducere la nivelul Bronz. Puteți trece la Argint câștigând 500 de puncte într-o perioadă de 12 luni, iar apoi la Aur obținând 2.500 de puncte pe o perioadă de douăsprezece luni. Herbalife oferă promoții și recompense speciale pentru clienții săi preferați.

Distribuitorii, asociații și membrii Herbalife sunt persoane fizice care semnează un Acord de membru Herbalife (HMA) scris cu Herbalife International of America. Herbalife, o companie de vânzări directe, vinde produse nutriționale și de control al greutății în întreaga lume. Puteți obține venituri prin vânzarea produselor Herbalife, indiferent dacă sunteți distribuitor, asociat sau membru Herbalife.

Herbalife preferă ca toți noii membri Herbalife să înceapă ca clienți preferați Herbalife în Statele Unite și India. Acest lucru le permite să decidă mai târziu dacă doresc să înceapă propria afacere. În aceste două țări, comenzile de produse ale membrilor preferați Herbalife sunt considerate „volume documentate” de către membrii din linia ascendentă.

Dacă doriți să construiți o afacere Herbalife, asigurați-vă că sponsorizați noi distribuitori / asociați Herbalife care sunt dedicați și concentrați să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. Îi poți ajuta demonstrând o oportunitate de afaceri puternică și dând dovadă de leadership puternic. Acest lucru vă va asigura că echipa dvs. atrage candidați calificați și construiește o companie solidă. În plus, Herbalife vă va răsplăti pentru eforturile dumneavoastră cu comisioane, bonusuri și plăți de redevențe.

Client preferat Herbalife

Un Client Herbalife Preferred poate achiziționa produse Herbalife cu reducere și nu are voie să vândă sau să recruteze. Un Distribuitor Herbalife, pe de altă parte, folosește și vinde produse pentru a obține venituri prin planul de compensare.

Beneficiile de a fi un distribuitor preferat Herbalife includ:

1. Reduceri instantanee la produse.
În calitate de membru preferat Herbalife, sunteți eligibil instantaneu pentru a primi reduceri la produse de 20% sau mai mult din MSRP la majoritatea produselor Herbalife Nutrition. De asemenea, ai acces la promoții și recompense exclusive. Veți primi, de asemenea, Herbalife Scoop – un buletin informativ bisăptămânal care include rețete specializate și sfaturi de wellness.

2. Câștigați comisioane, bonusuri, călătorii gratuite și redevențe.
De asemenea, distribuitorii preferați Herbalife pot câștiga comisioane din vânzările membrilor echipei lor. Pentru îndeplinirea anumitor cerințe de volum, li se acordă și bonusuri precum numerar și călătorii gratuite.

3. Actualizați-vă cu ușurință statutul de membru.
Puteți trece cu ușurință la statutul de distribuitor ca membru Herbalife prin îndeplinirea anumitor obiective de vânzări. Aceasta include câștigarea a 500 de puncte într-o perioadă de 12 luni pentru a deveni membru argint și 2.500 de puncte pentru a obține calitatea de membru de aur. Pentru a vă menține statutul de argint sau aur, trebuie să vă recalificați în fiecare an.

4. Coaching și suport personalizat.
În calitate de distribuitor Herbalife, veți fi repartizat unui mentor și sponsor care vă va ajuta să vă construiți afacerea. Veți avea acces la propriul site web unde puteți urmări comenzile și puteți recruta noi membri. De asemenea, puteți participa la evenimente Herbalife pentru a afla mai multe produse și oportunități de afaceri.

5. Acces la un grup privat Facebook pentru suport pentru clienți.

Grupul de asistență pentru clienți Herbalife este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu alți utilizatori Herbalife și de a împărtăși inspirație cu privire la modul de utilizare a produselor. De asemenea, puteți împărtăși idei și puteți citi povești de succes. Pe lângă asta, poți, de asemenea, să pui întrebări și să obții feedback cu privire la progresul tău. De asemenea, nutriționiștii Herbalife vă vor răspunde la orice întrebări pe care le aveți. Nutriționiștii Herbalife sunt o resursă valoroasă pentru tine și clienții tăi.

Cum să devii un retailer preferat Herbalife
Dacă doriți să obțineți un venit în timp ce vă atingeți obiectivele de sănătate și bunăstare, să deveniți distribuitor preferat Herbalife este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru. Compania oferă posibilitatea de a lucra de acasă. Puteți să vă stabiliți propriul program și să construiți o rețea de distribuitori. Produsele sunt susținute de știință și sunt folosite de milioane de utilizatori de pe tot globul în fiecare zi. Compania oferă, de asemenea, o varietate de stimulente financiare, inclusiv călătorii gratuite, bonusuri și plăți de redevențe.

Când vă alăturați Herbalife, trebuie să decideți dacă să deveniți distribuitor sau client preferat. Compania are două tipuri diferite de abonament, care vă permit să cumpărați produse Herbalife cu reducere și să câștigați comisioane din vânzările dvs. Distribuitorii pot câștiga gratuit Herbalife și alte recompense.

Cei care doresc să obțină un venit cu Herbalife pot alege să înceapă ca distribuitor și apoi să treacă la un abonament preferat. Acest lucru le permite să câștige reduceri pe viață de 25% la achizițiile lor. În plus, membrii preferați se pot califica pentru reduceri mai mari pe baza vânzărilor cu amănuntul și a eforturilor de recrutare.

Pentru a deveni un distribuitor preferat Herbalife, trebuie să vă înregistrați online la Herbalife Nutrition și să introduceți informațiile dumneavoastră personale. Apoi vi se va cere să creați un cod PIN de 4-8 caractere, pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta pe site-ul Herbalife. De asemenea, va trebui să fiți de acord cu Acordul de distribuitor Herbalife. Odată ce ați finalizat acest proces, vi se va desemna un Distribuitor Independent Herbalife, care vă va oferi sprijin și vă va ajuta să vă construiți afacerea.

Contactați distribuitorul independent Herbalife dacă nu sunteți sigur ce tip de membru ar trebui să alegeți. Ei pot răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre companie. În plus, aceștia vă vor putea oferi un kit de afaceri care include materiale de marketing și o mostră de produse Herbalife.

Herbalife va plăti comisioane numai Membrilor care îndeplinesc anumite cerințe, cum ar fi un volum minim și îndeplinirea altor criterii. Dacă un Membru încalcă aceste reguli, Herbalife poate rezilia sau pune condiții privind calitatea de membru sau poate lua alte măsuri pe care le consideră adecvate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Articole recomandate