Cum să devii distribuitor Herbalife

0 0
Read Time:7 Minute, 32 Second

Pentru a te inscrie in Herbalife in doar cateva minute vezi ghidul de inscriere pas cu pas de pe HerbaHelp.com!

Cum să devii distribuitor Herbalife

Mulți oameni se înscriu pentru a deveni distribuitori Herbalife și nu înțeleg cum funcționează acest model de afaceri. Aceasta este o companie de marketing pe mai multe niveluri care plătește distribuitorii atât pentru propriile achiziții, cât și pentru cele ale liniei lor de jos.

Fii propriul tău șef

Herbalife vă oferă multe oportunități de a vă dezvolta ca proprietar de afaceri de succes. Puteți alege să vindeți produse online sau în persoană și vă puteți seta propriile ore de lucru pentru a se potrivi stilului dvs. de viață. Compania oferă un plan de compensare care vă permite să câștigați comisioane en-gros din vânzările altor persoane.

Va trebui să cumpărați un pachet de start Herbalife pentru a începe să vindeți. Acest lucru variază în funcție de țară, dar în Statele Unite costă 54 USD. Setul de pornire include un site web, mostre Herbalife, reduceri și multe altele. Acest cost poate varia în funcție de țara dvs. și de planul distribuitorului.

Pentru a câștiga cei mai mulți bani ca distribuitor Herbalife, ar trebui să munciți din greu și să vă construiți echipa. Cu toate acestea, este important să fii realist cu privire la potențialul tău de venit și să înțelegi că construirea unei afaceri de succes necesită timp. Mulți distribuitori Herbalife realizează un venit lunar decent, dar unii se chinuie să-și atingă obiectivele.

Cunoașterea publicului dvs. și a nevoilor acestora este cheia succesului ca distribuitor Herbalife. Herbalife are o gamă largă de suplimente pentru slăbit și fitness, așa că trebuie să decideți ce produse veți vinde. De asemenea, este esențial să vă cunoașteți concurența și modul în care își comercializează produsele.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a fi propriul tău șef, dar nu-ți poți permite să renunți la jobul tău actual, Herbalife este o opțiune excelentă. Puteți rezolva angajamentele actuale și puteți câștiga bani în plus făcând alte hobby-uri sau activități cu familia.

Legitimitatea Herbalife ca afacere, și nu o înșelătorie, este un alt lucru grozav. Marketingul în rețea este o metodă dovedită pentru crearea unei afaceri, iar Herbalife distribuie produse care îi ajută pe oameni să trăiască o viață mai sănătoasă.

Herbalife este o alegere excelentă pentru oricine vrea să fie șeful lor. Compania oferă o gamă largă de produse nutriționale susținute de știință și utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Compania oferă, de asemenea, un program generos de compensare, instruire și sprijin distribuitorilor pentru a-i ajuta să reușească.

Construiește un stil de viață sănătos

Distribuția Herbalife înseamnă mai mult decât câștigarea unui comision pentru produsele pe care le vindeți. De asemenea, îi puteți ajuta pe ceilalți să trăiască un stil de viață mai sănătos și mai împlinit. Herbalife este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru. Fie că sunteți în căutarea unei modalități de a pierde în greutate sau pur și simplu doriți să trăiți o viață mai fericită și mai sănătoasă, Herbalife are soluțiile pentru dvs.

Dacă sunteți în căutarea unei surse de venit cu jumătate de normă sau chiar a unei cariere cu normă întreagă, Herbalife poate fi soluția perfectă. Veți putea să vă setați propriile ore și să vă ocupați de programul dvs. În plus, vei avea libertatea de a-ți crea propria bogăție și succes în viață.

Herbalife își îmbunătățește constant planul de compensare, care este unul dintre cele mai bune din industrie. Nu există limite pentru cât de mult poți câștiga, iar câștigurile tale potențiale se bazează pe cantitatea de produse pe care le vinzi, precum și pe numărul de oameni pe care îi aduci în afacerea ta. Herbalife oferă venituri reziduale. Aceștia sunt bani pe care îi primiți în fiecare lună pentru tot restul vieții, din cauza muncii grele pe care ați depus-o.

Distribuția Herbalife este ușoară și nu necesită nicio investiție. Tot ce ai nevoie pentru a reuși este o dorință puternică de a învăța și un sistem de sprijin potrivit. Compania oferă un portal de instruire online, mostre de produse și o varietate de materiale de marketing pentru a vă ajuta să începeți. Puteți cumpăra chiar și un pachet de pornire care conține tot ce aveți nevoie pentru a vă începe afacerea Herbalife.

Costul pentru a deveni Distribuitor Herbalife variază în funcție de țara în care vă aflați. Pachetul de marketing Herbalife costă 54 USD în Statele Unite și include produse suplimentare și un site web personal. Celelalte pachete ale companiei includ o opțiune low-cost cu instruire de bază și mostre de produse, precum și o versiune mai scumpă, care are acces la portalul de e-learning și mostre de produse suplimentare.

Nu există garanții că vei avea succes în Herbalife și cu siguranță există câteva capcane de evitat. Nu vă lăsați păcăliți de reclamele pe care le vedeți pe rețelele de socializare cu reprezentanți Herbalife zâmbitori care țipă despre cum au câștigat jumătate de milion de dolari și sunt „antrenori de wellness” sau orice altceva ar fi gunoiul ăsta. În schimb, concentrați-vă pe utilizarea marketingului online pentru a vă construi o nișă și a atrage oameni reali care sunt interesați să rezolve problema pe care o rezolvă produsele Herbalife. Apoi, veți putea face o diferență reală în viața altora și veți construi un venit legitim și durabil.

Dețineți propria echipă de marketing

Herbalife este o mare sursă de venit. Vă permite să lucrați de acasă și să câștigați comision pe baza vânzărilor produselor. Mulți oameni eșuează la Herbalife din cauza așteptărilor nerealiste. Cu toate acestea, cei care au răbdare și doresc să muncească din greu pot construi o afacere substanțială. De asemenea, ajută faptul că Herbalife nu este o schemă piramidală, ci mai degrabă o companie de marketing în rețea, cu accent atât pe vânzările de produse, cât și pe recrutarea de noi distribuitori pentru echipa ta.

Pentru a deveni Distribuitor Herbalife, trebuie mai întâi să cumpărați un pachet de produse Herbalife. Acest pachet conține o varietate de produse Herbalife și un site web pentru promovarea produsului. Prețul acestui pachet variază în funcție de țară, dar este de obicei sub 50 USD în Statele Unite. După această achiziție inițială, veți putea începe să câștigați bonusuri de vânzări și reduceri angro. Aceste reduceri se pot adăuga până la o sumă semnificativă de venit în timp.

De asemenea, distribuitorii sunt plătiți pentru adăugarea de noi membri în echipa lor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de „generare downline” și este o parte importantă a planului de compensare Herbalife. Distribuitorii pe care îi sponsorizați și care fac parte din echipa dumneavoastră sunt denumiți „linia descendentă”. Linia de jos de primul nivel este compusă din Distribuitorii pe care i-ați sponsorizat personal și, atunci când aceștia sponsorizează, la rândul lor, alți Distribuitori, acei indivizi devin linia dvs. de jos de al doilea nivel.

Distribuitorii Herbalife care ajung la niveluri superioare ale planului de compensare vor primi avantaje suplimentare, cum ar fi vacanțe plătite, plăți suplimentare de bonus și reduceri semnificative la costurile cu ridicata ale produselor Herbalife. Cu toate acestea, ajungerea la aceste niveluri necesită multă muncă grea și efort serios atât în vânzare, cât și în recrutare.

Unul dintre cele mai mari beneficii de a fi distribuitor Herbalife este că îți poți seta propriile ore de lucru și poți alege cât de mult vrei să vinzi. Dacă ești o mamă ocupată care dorește să aducă un venit suplimentar fără a fi nevoită să renunțe la jobul cu normă întreagă, Herbalife este o oportunitate excelentă de a face acest lucru.

Fa diferenta

Herbalife este o oportunitate excelentă de a avea un impact pozitiv în comunitatea ta. Prezentați-le oamenilor produsele și îi puteți ajuta să se simtă mai sănătoși și mai energici. Este, de asemenea, o modalitate bună de a câștiga niște bani în plus. Asigurați-vă că învățați modul corect de a vinde înainte de a începe. Nu vrei să ajungi să-ți pierzi timpul sau banii.
Herbalife este o companie de marketing pe mai multe niveluri (MLM) care există din 1980. Produsele Herbalife sunt comercializate pentru a ajuta la pierderea în greutate și la nutriție. În ultimii ani, compania a primit mult mai multă atenție datorită susținărilor celebrităților și poveștilor de succes. Unii oameni au criticat compania drept o schemă piramidală sau pentru vânzarea de bunuri nesănătoase.

Planul de compensare al companiei se bazează pe vânzările de produse și recrutarea de noi distribuitori. Distribuitorii Herbalife câștigă un venit mediu cu jumătate de normă. Cu toate acestea, mulți pot câștiga un venit cu normă întreagă cu abilitățile și strategiile potrivite. Cheia succesului este să găsești modalități de a implica mai mulți oameni în afacerea ta.

Marketingul în rețea este o modalitate excelentă de a obține profit cu Herbalife. Aceasta implică vânzarea produselor către distribuitori, care apoi le vând în propriile rețele. Distribuitorii primesc un comision pentru fiecare vânzare pe care o fac. Cu cât vând mai mult, cu atât rangul lor este mai mare și cu atât pot câștiga mai mulți bani.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Articole recomandate